הנה לפניכם מתכון לאוכל ילדים האולטמטיבי - ספגטי ברוטב עגבניות. מהיר הכנה, טעים ואהוב על ילדים, מה עוד אפשר לבקש ממתכון לפסטה.
מצרכים:
חצי חבילת ספגטי
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 קוביות של שום של דורות
כוס עגבניות מרוסקות
מעט אורגנו יבש
מעט בזיליקום יבש / אפשר להמיר בכמה עלי בזיליקום טרי קצוצים
מלח, פלפל
50 גרם פרמזן מגורד
מתחילים מהכנת הרוטב - בסיר רחב מחממים את שמן הזית, ומוסיפים אליו את השום והעגבניות המרוסקות, בליווי התבלינים ומבשלים כ-20 דקות.
בזמן שהוטב מבעבע, מבשלים את הספגני לפי הוראות היצרן.
כאשר הרוטב מוכן מעבירים את הספגטי לסיר הרוטב ומערבבים היטב, כך שכל הספגטי מכוסה.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל מעט פרמזן.
/ / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // //// / / // // // ///
פוליסמן אולגה